|YTF| YILDIZ TİLBE Forum
+ |YTF| YILDIZ TİLBE Forum » YILDIZ TİLBE » YILDIZ TİLBE Haberleri...
 Tilbe'den Haklı Tepki!...[05.02.12]
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tilbe'den Haklı Tepki!...[05.02.12]  (Okunma Sayısı 748 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 05 Şubat 2012, 17:07:26 »
YILDIZCI BILGILERI lildizkolik
Haber Editörü
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet:
NERDEN -
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 13 Ekim 2008, 08:25:33
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2.494
Yanındayken bıraktığın, Yokluğunda yanındaydı ...

ILETISIM Çevrimdışı Çevrimdışı

Yıldız Tilbe, bugün Madonna'ya tepki gösterdi. Madonna'nın bir klibinde Kur'an-ı Kerim ayetlerine basmasına sinirlenen Tilbe tepkisini ortaya koydu.

"Müziğin eskiden dini, dili yoktu. Şimdi en büyük teröristlerden birisi müzik sektörü, şarkı ve şarkıcıları" diyen Yıldız Tilbe, "Sevmek için saygı görmek lazım.
Bunlar yeryüzündeki o kadar Kur'an'a inanan milyarları saymıyor ben mi onları sayacağım. Böcek gibi değiller gözümde. Arapça'yı çiğneyemez.
Biz İncil'in Latince yazılarını çiğniyor muyuz? Çünkü bizim saygımız var. O zaman ben de bir klip çekeyim.
Yeryüzünde benim olmayan bütün kutsal bilinen kitapları ve bayrakları çiğneyeyim" dedi.
Tilbe, "İnsanın inancı, kalbi ruhu herşeyi demek. Niye susacağım ki? Allah gani gani cezalarını versin. Bütün dinler kutsaldır" derken "Söylediklerimin fazlası vardır, eksiği yoktur.
Yazmazsam çatlardım. Atalarınızın değerine sahip çıkıp bu bir çöp de olsa" şeklinde sözlerini noktaladı.

- HaberTürk -
BEGÜM ÇELİKKOL (twitter.com/bcelikkol27)

"Betonda top oynayan çocukların yaralarını sarar diye düşünürdüm Yıldız Tilbe için.
Cünkü her evden çıkardı sesi, dar sokaklarda ordan oraya çarpardı..."
[oylum]
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2012, 17:23:54 »
Haber Editörü
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet:
NERDEN -

Madonna hakkinda tüm tweetler...

4 Suabt 2012:
- şıllık madonna
- kancık karı klibinde bi ayetleri çiğniyo çiğnensin inşallah son klibindede maymun adamlar üstüne bassın diye kırmızı beyaz ceket seriyolar
- çarpık bacaklı yamuk .bazı insanlara küfür bile iltifat
- maddonnsuz gergef
- amin. iyi geceler zaten öyle
- karşılarına aldıkları sonsuz sabırın sahibi.onlar ancak benim gibileri kızdırabilirler.belli bi zamana kadar tabii
- madonnoz
- benim bi tek Allaha borcum var onların kul borcu ne bu ne öte dünyada bitmezoğlu bitmez.yaa
- maddonyozz
- evet arkadaşlar dua edelim teşekkürederim
- bende sizi seviyorum

5 Subat 2012
- pop tart madonna bitch
- subliminal slut orrr
- illuminafak devil
- dick head madonna
- slut of money madonna
- yellow shit of rat madonna
- yanlış anlamayın bunlar şarkı sözü madonna için bestelicem
- blonde zombie madona
- demon of hell madona and her frinds
- yarın bunları şiir olarak yazıcam.iyi geceler
- madonna subliminal slut pop tart bitch blonde zombie illuminafak devil dick head slut of money yellow
- madonna yellow shit of rat demon ofhell and her frinds ve diğerleri
- bende seviyodum klibinde ayet e basıyo onada bassınlar
- ha ayetlere basmış ha ölülerimizin üstüne farketmez dualarımıza umutlarımıza bunların elinde olsa memleketimizde üstümüze basar geçerler
- müziğin eskiden dini dili yoktu şimdi var en büyük terörlerinden birisi müzik sektörü terörirstleride şarkı ve şarkıcıları
- sevmek için saygı görmek lazım.bunlar yeryüzündeki okadar kuran a inanan milyarları saymıyo benmi onları saycam böcek bile değiller gözümde
- hayır hayatım bu onların günlük dili şarkıları modher dan başlayıp fakır fukur konuşuyolar anlayacağı dil bu
- olsun arapçayı da çiğneyemez biz incillerinin latinceyazılarını çiğniyomuyuz çünkü bizim saygımız var bilmedikleri bir sevgimizde var
- yada tevratlarını yada totemlerini
- o zaman bende bi klip çekiiyim yeryüzünde benim olmayan bütün kutsal bilinen kitapları ve bayrakları çiğniyim olurmu
- adı neymiş müzik sanatı,çok inandırıcı
- bunlar benim fikrim kimse katılmak zorunda değil.
- insanın inancı kalbi ruhu herşeyi demek niye susucamki Allah gani gani cezalarını versin
- bizde onların yaptıklarını anlamıyoruz insani bakımdan
- anlamıyoruz fakat görüyoruz yaptıklarını yetmezmi daha ne yapsın kancık
- bunlar subliminal ya.yapacakları şeyi önce görsel sunup sonrasını bilirsiniz heralde
- bütün dinler kutsaldır inananına gitsin afrikada bi totem çiğnesin yerliler onu hemen atarlar kazana suyuna pilav çorba.kolaymı
- ama biz geniş milletiz . gelir konserinde kitabımızı da çiğner bayrağı da biz alkışlarız .çünkü o sanatçıdır dimi
- söylediklerimin fazlası vardır eksiği yoktur yazmasam çatlardım sağolun hoşçakalın atalarınızın değerlerine sahip çıkın bu bir çöp te olsa

"Betonda top oynayan çocukların yaralarını sarar diye düşünürdüm Yıldız Tilbe için.
[oylum]
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2012, 20:38:36 »
YILDIZCI BILGILERI Tolga33
Biraz aklın varsa delir, kent sensiz de çalkalanır...
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN YerKüre ~~
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 20 Mart 2010, 21:02:03
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1.894
"Bize ait olan ne kadar uzakta!"

arapça alfabeyi kutsal zanneden kişi. biz onların latincesini çiğniyormuyuz gibi bir beyanatı da var. evdeki tuvalet kağıtlarının üzerinde kiril alfabesi olduğundan haklı olabilir. -seldarine-

Tanrı'nın Tanrısı yok. Biz ona inanıyoruz ama o hiçbir şeye inanmıyor. Belki de tek gerçek tanrısız Tanrı'nın kendisi. Tanrısızlık Tanrı'ya mahsus! Bu yüzden kurallarda asalet ve adalet arama! Çünkü Tanrı ne asil ne de adil olmak zorunda! Benim gibi!
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2012, 01:09:36 »
YILDIZCI BILGILERI |¥|тυg¢єтυткυ|¥|
sıradan
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN ATATÜRKİYE
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 06 Nisan 2007, 04:09:38
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 17.065
"uçan balık, yüzen kuş"

ILETISIM tugcetutku Çevrimdışı Çevrimdışı

gul:

Hayat süsü verilmiş bir ölümün cenazesinde bir kırmızı karanfil yüreğim zamanın yakasına takılmış.
Uzaktan gülümser gençliğim kırık dökük ağıdı doğduğu gün yakılmış...
||Hüzünbaz||
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2012, 02:00:30 »
YILDIZCI BILGILERI ||ѕυαтρσℓαт||
Kendine
YILDIZCI

NERDEN İstanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 06 Nisan 2007, 07:03:27
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 9.103
Mayın Tarlasında, Can Kırıkları...

gul: gul: gul: gul:

Bazı Aşklar Yarım Kalırlar
Sen ve Ben Gibi...
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2012, 14:47:18 »
YILDIZCI BILGILERI ✩ VuessaL ✩
Yönetici
YILDIZCI

NERDEN AZƏRBAYCAN/BAKI
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 07 Nisan 2007, 15:47:12
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 8.939
ILETISIM vuessal Site Çevrimiçi Çevrimiçi

Yıldız'ın bu şekil tepki vermesi konusunda yorum yapmayacağım, bana düşmez. Herkesin kendi düşüncesi, izlenimleri vardır elbet. Hem "bunlar benim fikrim, kimse katılmak zorunda değil" demiş.
Fakat (!) klibi izledim, böyle bir görüntüye rastlamadım, eğer mümkünse bu görüntünün bulunduğu dakika ve saniyeyi biri bana söylesin (en son klibini izledim: Give me all your love)

Özetlemek gerekirse, Yıldız'ın onca küfür yağdıracak kadar (üstelik uluorta) nefret dolu ve agresif olduğunu zannetmezdim.
Bazı cahil müslüman tepkisine sırıtıyor gibi.
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2012, 15:37:48 »
YILDIZCI BILGILERI hstym_sana20
YILDIZCI

NERDEN Türkiye
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 18 Eylül 2010, 13:48:41
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 83

Yıldız'ın bu şekil tepki vermesi konusunda yorum yapmayacağım, bana düşmez. Herkesin kendi düşüncesi, izlenimleri vardır elbet. Hem "bunlar benim fikrim, kimse katılmak zorunda değil" demiş.
Fakat (!) klibi izledim, böyle bir görüntüye rastlamadım, eğer mümkünse bu görüntünün bulunduğu dakika ve saniyeyi biri bana söylesin (en son klibini izledim: Give me all your love)

Özetlemek gerekirse, Yıldız'ın onca küfür yağdıracak kadar (üstelik uluorta) nefret dolu ve agresif olduğunu zannetmezdim.
Bazı cahil müslüman tepkisine sırıtıyor gibi.

o şarkıda değil vüsal burdan izleyebilirsin,
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2012, 17:11:29 »
Yönetici
YILDIZCI

NERDEN AZƏRBAYCAN/BAKI

Hmm, yine de agresif tepkisini küfürlerle süsleyecek kadar önemli birşey olmamış, hem arapça yazan her yazı kutsal sanılmamalı,
neden arapça kullanmış diye sorulursa da, kendi dilinde olsa dikkat çekmeyebilirdi, ama arapça olunca madonna'yı takip etmeyip sevmeyen biri olarak beni bile ilgilendirdi. maksat reklam yani. abartıya gerek yoktu.
ayrıca latince harflerle övgüler de yazılır, sevgi sözcükleri de yazılır, küfür de yazılır.
Yıldız'ın, konuyu sonradan harfler ve alfabeye bağlamasını, ekşisözlük'e yaptığı tepkisine benzettim,
ne bileyim, belki haksızım, ama biraz cahilce buldum bu tepkisini, özür dileyerek :V
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2012, 18:49:04 »
Haber Editörü
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet:
NERDEN -

Saygisizliga tepki göstermek tabi cok dogru bi hareket, saygisizligi insan olan hic kimse haketmez sonucta.
Bütün dillerin yegane ve cok degerli oldugu tartisilmaz, dogru kullanmali, sahip cikmali. Fakat bence hic bir dil kutsal degildir.
Dil neden kutsal olsun ki? Insanlar bi dile inanmaz, tapmaz ki. Kulun dokunulmazi yaradani ve inandigidir bence.

O yazinin bi ayet olmadigini söyleyenler var. "Daha önce ögrendiklerini unut" yaziyomus arapca. Öyle diyorlar.
Ayet degilse problem yok bence, ki ayet olduguna hic inanmiyorum cünkü öyle olsaydi cok daha büyük tepkiler (tüm insanlardan) alirdi diye düsünüyorum.
Klibin o sahnesinin aslinda cok basit bi anlam tasidigini düsünüyorum. Daha önce ögrendiklerimizin üzerine basiyo unutalim, yok olsunlar diye sanirim.
O kadar...

Yildiz'in moralinin bozulmasina (öfkesinden belli) üzüldüm.
Mutlu olsun istiyorum, cabuk sinirlenip üzülmesin istiyorum...

[oylum]
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2012, 19:35:01 »
YILDIZCI BILGILERI CaTkApI:)
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet:
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 15 Nisan 2007, 00:36:33
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 507

Yildiz'in bu tepkisi bana da eksi sözlük olayini hatirlatti. Fazla uzatmayacagim, lildizkolik'e katiliyorum.
Su son dönemde Yildiz cok cabuk celalleniyor, bir sürü sey söylüyor, sonunu hic düsünmüyor. Hic tarzi olmadi zaten.
Ama her olayda dönüp dolasip ucu ona batiyor, o üzülüyor ya, ben de üzülüyorum...

« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2012, 21:54:32 »
Haber Editörü
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet:
NERDEN -

[oylum]
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2012, 22:37:56 »
Yönetici
YILDIZCI

NERDEN AZƏRBAYCAN/BAKI

Demek ki neymiş, araştırıp öyle yorum yazmak gerekiyormuş, gaza gelmemek gerekiyormuş. Hele, çoğu cahilden oluşan türk internet kullanıcılarının haberlerine hiç inanmayacaksın. Bi de klip 1994 yılıymış  kork:
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2012, 22:57:13 »
YILDIZCI BILGILERI seveseve
YILDIZCI
CINSIYET Cinsiyet:
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 04 Haziran 2009, 10:59:18
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 60

madem bu kadar önemsiz bir olay neden arapça .      kesinlikle art niyet arıyorum hangi dil olursa olsun ne yazarsa yazsın üstüne basmak çiğnemek ne demek bir millete bir kültüre hakaret değilmidir. yıldızım kesinlikle haklı az bile sölemiş. asi: şş:
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2012, 23:05:42 »
YILDIZCI BILGILERI denizhankapan
Sözde Değil Özde
YILDIZCI

NERDEN Manisa-İzmir
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 07 Ocak 2008, 18:05:41
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1.681
TurunCu...

eee:Sonra zaten öğrendi ayet olmadığını , yazıya basılmaz diye çevirdi lafını . Şu ani çıkışlar...  no:  :X

« Yanıtla #14 : 09 Şubat 2012, 13:40:15 »
YILDIZCI BILGILERI Tolga33
Biraz aklın varsa delir, kent sensiz de çalkalanır...
YILDIZCI

NERDEN YerKüre ~~
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 20 Mart 2010, 21:02:03
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1.894
"Bize ait olan ne kadar uzakta!"

cok cahilce davrandı Yıldız, ona karşı nötr olmuş olsam, Yıldız şu sözlerinden sonra Nihat Doğan ne ise o olurdu benim için. O derece :V

şu 'yazıya da basılmaz'cılara ayrı bir irite oluyorum, ayakkabılarının tabanlarından markalarını söküp giyiyor ya onlar.   :V

Tanrı'nın Tanrısı yok. Biz ona inanıyoruz ama o hiçbir şeye inanmıyor. Belki de tek gerçek tanrısız Tanrı'nın kendisi. Tanrısızlık Tanrı'ya mahsus! Bu yüzden kurallarda asalet ve adalet arama! Çünkü Tanrı ne asil ne de adil olmak zorunda! Benim gibi!
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD Edit by TugceTutku