« : 06 Ocak 2012, 22:11:28 » |
|

Müzik dünyasının ünlü ismi Yıldız Tilbe’nin sunduğu program canlı yayınla ekrana geliyor. Yıldız Tilbe, yayına telefonla bağlanan izleyicilerin istek şarkılarını yorumluyor. Kendi şarkılarının yanı sıra sanat müziği ve halk müziğinden eserleri de sevenleri için söylüyor.
http://facebook.com/sarkilarinyildizi sarkilarinyildizi@gmail.com
TRT MÜZİK - Çarşamba 23:00
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2012, 16:50:37 Gönderen: ✩ VuessaL ✩ »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2012, 01:01:34 » |
|
Keşke haftasonu olsaydı program. Netten takip edeceğim artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2012, 09:10:04 » |
|
Keşke haftasonu olsaydı program. Netten takip edeceğim artık.
bencede hafta sonu olsaydı keşke..cumartesi tam iyi olurdu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2012, 13:13:28 » |
|
Yıldız yine köpürmüş magazin d'de gördüm...Umarım trt bu çıkışlarından dolayı programı iptal etmez... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2012, 13:54:44 » |
|
Niye köpürmüş ne diyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 07 Ocak 2012, 13:55:45 » |
|
magazincileri itekleyip arabaya bindi,sonra arabanın camına çıkıp bravo diye bağırdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 07 Ocak 2012, 14:39:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 08 Ocak 2012, 07:42:00 » |
|
sultan sülüman bitecek hemen yıldız başlayacak çarşamba gecesi 
|
|
|
|
|
|
sevdanın tadı-sana değer-sevemedim ayrılığı-vazgeçtim-yar-el adamı-aşk yok olmaktır-ilanı aşk-durma git-yarabbim-vursalar ölemem - yolumun içinde-içimdeki nehir- aşkın benden de öte-aşk kazanacak-ama evlisin-yalan mı-sevdiğime hiç pişman olmadım-seni o sanmıştım-değilsin-tanıdım seni-aşk bağlanmaz ki- seni anlattım aşka-ağla yüreğim-bir daha dokunma-sende kalsınlar-bu evde sen'le-aynalar-kır çiçekleri-yalancı gönül
|
|
|
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2012, 17:30:11 » |
|
havanın karlı ve rüzgarlı seyrinden dolayı....yayını kaydedebilecek olan arkadaslar olursa seviniriz valla..
|
|
|
|
|
|
*doğanın sağlam olduğu;insanların birbirini at üstünde ziyaret ettiği,teknolojinin 't' sinin bile bilinmediği zamanlarda yaşamak isterdim...YILDIZ TİLBE.... *aşkı tanımlamak çok zor,zira bu iş benim aklımı kurcalıyor.Ama en güzelinide Yıldız tanımlıyor.''Aşk eşittir acı demek'' başka çıkarı yok bu işin bence de.Acı çekmekten başka......위일디z지위이z 욀엔에 덱......
|
|
|
« Yanıtla #11 : 14 Ocak 2012, 22:44:45 » |
|
İlk bölümün tekrarı, pazar akşamı 19.45te yayınlanacak.
İkinci bölümde yine konuk alınmayacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2012, 07:53:09 » |
|
yildiz guzel bir repertuar hazirlamasi gerek..sarkilarin turkulerin sozleri mutlaka olmali bazen unutuyor turkulerin sozlerini..Program eminim cok guzel gececek..eski sarkilarina'da yer verse keske..hep ayni sarkilari haberi olsun,yuru anca gidersin,seni sana birakmam..Hadi YILDIZim  biraz'da Vazgectim,El Adami,Yar Yar vs..
|
|
|
|
|
|
YildizTilbemmm!
|
|
|
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2012, 14:25:11 » |
|
Trt Müzik , Rauf Denktaş'ın Vefatı Nedeniyle Üç Günlük Ağırlaştırılmış Yayına Geçmiş. Tekrar Yayın iptal Edilmiş ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 15 Ocak 2012, 23:59:10 » |
|
|