|YTF| YILDIZ TİLBE Forum
+ |YTF| YILDIZ TİLBE Forum » GENEL » ATATÜRK
 Atatürk Ve Mevlana
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Atatürk Ve Mevlana  (Okunma Sayısı 1570 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #45 : 09 Kasım 2009, 00:12:27 »
YILDIZCI BILGILERI тαнιя
sadece
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN İzmir
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 23 Şubat 2009, 05:40:37
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1.137
ILETISIM thry86 Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu devirde hala ''Ata''sını bilmeyen, hurafelere inanan, okumayan, araştırmayan insanların olması yazık hemde çok yazık...

Her gün biraz daha aşkı yitiriyor yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi... Sabahlara yakın sessiz gelişlerin hırsız gibi kararsız, kararlı... Yatağımdasın kırk yıllık yabancı... Vazgeçti direnişim... Seni sevmeyi ağır ödüyorum... Vazgeçti direnişim... Seni sevmeyi ağır ödüyorum... Vazgeçtim yana yana... Seni sevmeyi ağır ödüyorum... Vazgeçtim yana yana seni sevmeyi ağır ödüyorum.... Vazgeç yüreğimden, düşlerimden, yaralıyım bin yerimden... Ben değilim seviştiğin, affedemem... Beni affet gidiyorum uzaklara... Sensizliğe... Kahretsin, yapamıyorum... Kaçtıkça sana geri dönüyorum... Kahretsin, yapamıyorum seni sevmeyi ağır ödüyorum...
« Yanıtla #46 : 09 Kasım 2009, 01:12:55 »
YILDIZCI BILGILERI |¥|тυg¢єтυткυ|¥|
sıradan
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN ATATÜRKİYE
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 06 Nisan 2007, 04:09:38
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 17.065
"uçan balık, yüzen kuş"

ILETISIM tugcetutku Çevrimdışı Çevrimdışı

Atatürk'ün annesi babası yokmuydu..onlarsız mı doğdu..atatürkte osmanlı vatandaşı değilmiydi..osmanlı torunu olduğumuz alenen bir gerçek...bunu görmezden gelmek bile mümkün değil..bilmediğimiz konular hakkında konuşmanın bi manası yok bence
Bilmediğimiz konular nedir nedymym? Konumuz Atatürk ve Mevlana iken kendini bilmez Atatürk düşmanı haysiyetsiz onu yermek için önce osmanlıdan girdi, açıklama yapamayınca Atatürk'ten devam etti ve BANLANDI...

Hayat süsü verilmiş bir ölümün cenazesinde bir kırmızı karanfil yüreğim zamanın yakasına takılmış.
Uzaktan gülümser gençliğim kırık dökük ağıdı doğduğu gün yakılmış...
||Hüzünbaz||
« Yanıtla #47 : 12 Aralık 2009, 13:46:16 »
YILDIZCI BILGILERI -mustafas-
YILDIZCI
CINSIYET Cinsiyet:
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 05 Eylül 2009, 17:50:05
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 74
Ulaşılmaz ve çok derin.......

ILETISIM Çevrimdışı Çevrimdışı

Hepinize katılıyorum... Her üç yönetim şeklinede Teokrasi, Monarşi, Cumhuriyet tamamen iyi yada tamamen kötü diyemem... Çünkü hepsinin iyi ve kötü yanları olmuştur... Cumhuriyet rejimi ancak tam Cumhuriyet olduğu zaman Cumhuriyettir mesela....

Konumuzu değerlendirecek olursak... Atatürk ve Mevlana nın ortak yönleri vardır... Atatürk nasıl biri olursa olsun sonuçta bu ülkeyi kurmuştur saygı duyarım... Atatürk ü de kendi gördüklerime göre görür değerlendiririm... Her ne kadar Atatürk kullanılsada  ben gerçek Atatürk ü biliyorum... Ve kendi gördüğüm Atatürk ü seviyorum...
« Yanıtla #48 : 13 Aralık 2009, 19:28:09 »
YILDIZCI BILGILERI @Yc@N
Ziyaretçi

geweze arkadaşımızı neden banladınız, yıldızcı değil miydi eee:
« Yanıtla #49 : 13 Aralık 2009, 19:51:10 »
YILDIZCI BILGILERI ƒєѕℓєğєη
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ŦÁŚÚĹŶĔ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
YILDIZCI

NERDEN +ιѕтαηвυℓ - мαℓтєρє+
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 19 Şubat 2008, 23:15:10
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2.505
KİNİNİZLE GEBERİN...!

Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım...Ve Türk oğlu Türk Osmanlı torunuyum...Atatürk dinsiz veya dinliydi bu kimseyi ilgilendirmez (ben dinsiz olduğuna inanmıyorum) bizi sadece ilgilendiren kısmı bizim ülkemiz için neler yaptığıdır...ve yaptıklarından dolayı minnettarım...Ayrıca Osmanlı Fransız ihtilali,reform ve rönesanstan sonra sonra gerilemeye başladı...hatırlatırım Osmanlı  var olmuş olduğu 6 asır boyunca geri kalmış bir imparatorluk olsaydı Fatih İstanbul'u zamanın en büyük en şahane silahları ile İstanbul'u alamazdı ve surların yıkılıcağını Avrupa'ya gösterip feodalitenin yıkılmasını sağlamazdı...Çağ Açıp çağ kapatan bir imaparatorluk olmazdı...sınırlar Fas'tan Viyana'ya kadar uzanmazdı...üç kıtada toprakları olmazdı...Osmanlı'dan bahsederken ecdadımızdan bahsetmiş oluyoruz kim bilir ne atalarımız ne dedelerimiz Bosna'da Viyana'da şehit düşmüştür...Osmanlı için...Onlar Osmanlı'ya saygı duyup savaşıp seve seve şehit oldularsa bizde Osmanlı'yı sevmeliyiz sevmezsek büyük büyük dedelerimize ayıp ederiz...Aynen Geweze denen şahsın Atam'a saygısızlık ettiği gibi...

уσυ кησω ωнσ αяє...нιgн ƒινєη тαℓкιηg ѕ..т вυт уσυ'яє gσιηg нσмє αℓσηє αяєη'т ¢нα؟  şarkıcı: şarkıcı: şarkıcı: şarkıcı:
« Yanıtla #50 : 13 Aralık 2009, 21:31:55 »
YILDIZCI BILGILERI @Yc@N
Ziyaretçi

düşüncelerime tercüman olmuşsun halil teşekkür ederim... ben sinirlendim ve hiç bi şey yazamadım öfff:
geçmişinden utananların da bu utançla ne şekilde yaşadığını çok merak ediyorum öfff:
« Yanıtla #51 : 13 Aralık 2009, 21:33:56 »
YILDIZCI BILGILERI @Yc@N
Ziyaretçi

ayrıca bu tip konular siyasete dönüşmeye başladığında siyaset yaparak cevap vermek yerine, tartışmayı dindirici bi tutum içerisinde olmaktır biz yetkililerin görevi öff:
« Yanıtla #52 : 13 Aralık 2009, 22:57:37 »
YILDIZCI BILGILERI ƒєѕℓєğєη
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ŦÁŚÚĹŶĔ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
YILDIZCI

NERDEN +ιѕтαηвυℓ - мαℓтєρє+
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 19 Şubat 2008, 23:15:10
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2.505
KİNİNİZLE GEBERİN...!

düşüncelerime tercüman olmuşsun halil teşekkür ederim... ben sinirlendim ve hiç bi şey yazamadım öfff:
geçmişinden utananların da bu utançla ne şekilde yaşadığını çok merak ediyorum öfff:

Ne demek canım bunlar doğru olanlar.... dans:

уσυ кησω ωнσ αяє...нιgн ƒινєη тαℓкιηg ѕ..т вυт уσυ'яє gσιηg нσмє αℓσηє αяєη'т ¢нα؟  şarkıcı: şarkıcı: şarkıcı: şarkıcı:
« Yanıtla #53 : 14 Aralık 2009, 00:03:15 »
YILDIZCI BILGILERI mustafas
@musti@
YILDIZCI
NERDEN kocaeli
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 07 Nisan 2007, 21:18:26
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 673
TÜRKİYENİN YILDIZI YILDIZ TİLBEDİR......

Feslegen e ve Aycam ablama katilmamak elde degil.... Aynen sizin gibi düsünüyorum.... Atalarimlada gurur duyuyorum.. Tamamen kötü diyemeyiz... Iyi dönemleride kötü dönemleride mutlaka olmustur.... her zaman lider olmak gibi bir durum söz konusu degil zaten..
« Yanıtla #54 : 27 Aralık 2009, 19:23:24 »
YILDIZCI BILGILERI barlas
BAŞINA BUYRUK
YILDIZCI

NERDEN bilinmiyor :)
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 05 Aralık 2007, 00:38:15
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1.710

hala böyle geri kafalı insanlar var işte sonu geldi derken .....bir bir çıkıyorlar.....
akıl birdir akıl olduktan sonra !

« Yanıtla #55 : 19 Mayıs 2010, 20:05:32 »
YILDIZCI BILGILERI bendekalmadım
Durma durmaz geceler, durma durmaz çileler, durma dursun yüreğim
YILDIZCI

NERDEN Atabetü'l Hakayık
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 01 Mayıs 2007, 20:24:19
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2.725
Ruhun depremleri gibi...

Sen hala osmanlı devletinde misin çocuğum :V Ben Türkiye Cumhuriyeti'ndeyim ayh: Tüh osmanlı padişahları devletin başında olsaydı hiç borcumuz olmazdı gitti:
hiçte öyle değil ABdülhamit ve bir çok padişah ne gibi oyunlara maruz kaldığından snaırırm haberiniz yok araştırsanız iyi olur siyonizmciler filistini istedi ve dedilerki burada yahudilere bir yerleşim yeri açarsanız tüm dış borçlarınız silinecektir ama bunu Abdülhamit kabul etmedi  bunun cezasınıda vatan haini olarak ödedi bu bir hainlikse   :) ve daha çok şey var
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2010, 20:23:52 Gönderen: bendekalmadım » Kayıtlı

Makamlı rüyadır şarkısı çiçekler nefesinden alırlar kokularını siler yüzün bir kalemde herşeyi sonra baştan yazar kaderimi istesemde istemesemde.03.08.2010
« Yanıtla #56 : 19 Mayıs 2010, 20:18:43 »
YILDIZCI BILGILERI bendekalmadım
Durma durmaz geceler, durma durmaz çileler, durma dursun yüreğim
YILDIZCI

NERDEN Atabetü'l Hakayık
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 01 Mayıs 2007, 20:24:19
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2.725
Ruhun depremleri gibi...

ŞeRiat Allah'ın kurallarıdır bazı arkadaşlar bilgisizce konuşmuş   :)
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2010, 10:58:10 Gönderen: bendekalmadım » Kayıtlı

Makamlı rüyadır şarkısı çiçekler nefesinden alırlar kokularını siler yüzün bir kalemde herşeyi sonra baştan yazar kaderimi istesemde istemesemde.03.08.2010
« Yanıtla #57 : 11 Aralık 2011, 00:10:44 »
YILDIZCI BILGILERI ||ѕυαтρσℓαт||
Kendine
YILDIZCI

NERDEN İstanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 06 Nisan 2007, 07:03:27
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 9.103
Mayın Tarlasında, Can Kırıkları...

Şeriat mı siz ne beyinsiz yobaz insanlarsınız ya  öff: Mesajları yeni okudum da çok sinirlendim  sopa: İyi ki o bir kaç gerizekalı bu siteden gitmiş üyeliğini silip  sopa: Dengesiz şey bitleri  sopa:

Bazı Aşklar Yarım Kalırlar
Sen ve Ben Gibi...
« Yanıtla #58 : 11 Aralık 2011, 04:01:49 »
YILDIZCI BILGILERI |¥|тυg¢єтυткυ|¥|
sıradan
YILDIZCI

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN ATATÜRKİYE
KAYIT TARIHI Kayit tarihi 06 Nisan 2007, 04:09:38
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 17.065
"uçan balık, yüzen kuş"

ILETISIM tugcetutku Çevrimdışı Çevrimdışı

gul:

Hayat süsü verilmiş bir ölümün cenazesinde bir kırmızı karanfil yüreğim zamanın yakasına takılmış.
Uzaktan gülümser gençliğim kırık dökük ağıdı doğduğu gün yakılmış...
||Hüzünbaz||
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD Edit by TugceTutku